МОДЕЛИ на Peugeot | НОВИНИ ЗА Peugeot | ИСТОРИЯ НА Peugeot

Снимки: Концепта Peugeot EX1 е най-бърз от електромобилите на Нюрбургринг Концепта Peugeot EX1 е най-бърз от електромобилите на Нюрбургринг

От централата на френския автомобилен гигант съобщиха, че спортната студия EX1 постави нов рекорд за автомобил с електрическо задвижване на Нордшлайфе. Времето от 9 минути и 1,338 се... вижте още »
Снимки: Peugeot подготвя дебюта на концепцията SCX за Шанхай Peugeot подготвя дебюта на концепцията SCX за Шанхай

Френския производител на автомобили е подготвил две премиери за изложението в Шанхай, които се подвизават с наименованията 508 и SXC. Със сигурност за втория не сте чували, тъй като наскоро от Peugeot... вижте още »
Снимки: Peugeot iOn доминира на пазара в България с първа продажба Peugeot iOn доминира на пазара в България с първа продажба

   Наскоро София Франс Ауто подписа с двама клиенти първите договори за продажба на Peugeot iOn, който от края на 2010-а е признат за първият 100% електрически автомобил от ново поколение. ... вижте още »
Снимки: Париж 2010: Peugeot HR1 Concept Париж 2010: Peugeot HR1 Concept

Снимки: Peugeot празнува 200 г. с EX1 Concept Peugeot празнува 200 г. с EX1 Concept

Снимки: Представиха първият дизелов хибрид в Света Представиха първият дизелов хибрид в Света

Снимки: Peugeot навлиза в GTi класа, посредством взискателния 308 GTi Peugeot навлиза в GTi класа, посредством взискателния 308 GTi

Снимки: PSA Group прави инвестиция в трицилиндров агрегат PSA Group прави инвестиция в трицилиндров агрегат

Снимки: Peugeot 508 вдъхва доза респект Peugeot 508 вдъхва доза респект

Снимки: Това Peuagot иска да прилича максимално на рали боец Това Peuagot иска да прилича максимално на рали боец

Снимки: Представиха Peugeot 408 специално за Китай Представиха Peugeot 408 специално за Китай

Неочаквано този модел направи своя дебют в Пекин, Китай. Френския производител на автомобили разкри седана, като обявиха съвсем публично, че той засега ще бъде предлаган само за тамошния пазар.  ... вижте още »
Снимки: Peugeot 308 CC получава нов дизелов агрегат Peugeot 308 CC получава нов дизелов агрегат

Кабриолета ще бъде първият модел от портфолието на фирмата, който ще има използва новият 1,6-литров HDi FAP турбо-дизелов мотор, отговарящ на изискванията за опазване на околната среда Euro 5. Той ще ... вижте още »
Снимки: В Женева Peugeot ще представи SR1 Concept В Женева Peugeot ще представи SR1 Concept

Поредната концепция, която ще видим съвсем скоро. Това не е студия на някой екзотичен производител, например като Lamborghini или Ferrari. Автомобила идва от Франция и с емблемата на Peugeot, като е т... вижте още »
Снимки: Peugeot разработва новият 408 Peugeot разработва новият 408

Французите вече тестват бъдещият седан 408. Това са може бе първите шпионски фотографии на новият модел, който се очаква да започне серийно прозводство през идната година. Колата ще съчетава стил и пр... вижте още »
Снимки: Лимиитирана серия на Peugeot RC-Z Лимиитирана серия на Peugeot RC-Z

По време на изложението във Франкфурт, французите показаха лимитирана серия на RC-Z. Модела е предназначен за Европа и от него ще бъдат произведени точно 200 екземпляра. Не случайно 200, тъй като комп... вижте още »
Снимки: Peugeot работи върху нови версии на RC-Z Peugeot работи върху нови версии на RC-Z

Според скорошната информация, френската компания обмисля да произвежда по-бърза версия на RC-Z. По този начин модела се очертава да бъде пряк съперник на TT S... или може би TT RS? На по-късен етап, P... вижте още »
Снимки: Преди Франкфурт: Peugeot разкри напълно RCZ Преди Франкфурт: Peugeot разкри напълно RCZ

Месец преди официалната премиера на новият модел, от френската компания разпространиха поредица от снимки, както и данни от техническите параметри на модела. Достойният конкурент на Audi TT се нарича ... вижте още »
Снимки: Peugeot представя RC Z Peugeot представя RC Z

Френския производител на автомобили публикува и първите, вече официални снимки на новият им модел, в спортния сегмент, RC Z. В началото на миналата година, Peugeot потвърди производството на едно к... вижте още »
Снимки: Peugeot модернизира 407 Coupe Peugeot модернизира 407 Coupe

Френския производител на автомобили, модернизира купето на 407 като серийно ще го оборудва с два нови агрегата. Единия е взаимстван и добре познат от флагманите на Citroen, C5 и C6. Това е три-литрови... вижте още »
Снимки: Peugeot Peugeot "освежи" семейството на 207

Броени дни остават до премиерата на модернизирания Peugeot 207 като модел хечбек, "семейно" комби и кабрио СС, чийто покрив е твърд, а ние вече разполагаме с официални снимки на автомобила. ... вижте още »
Снимки: Peugeot подготвя отговорът на Audi TT Peugeot подготвя отговорът на Audi TT

В началото на миналата година, френския производител на автомобили потвърди производството на едно спортно купе, което първо видяхме като концептуален модел през 2007 г, наречено 308 RC Z. Прототипът... вижте още »
Снимки: Peugeot 5008 MPV Peugeot 5008 MPV

Peugeot официално представиха автомобилът, който несъмнено ще е пряк конкурент на известните Opel Zafira и Renault Scenic. Това е 5008 MPV на който официалната премиера ще се осъществи на тазгодишният... вижте още »
Снимки: Peugeot съобщи цените на 308 CC за Великобритания Peugeot съобщи цените на 308 CC за Великобритания

Peugeot реши да продава 308 СС и във Великобритания. Новото 308 СС ще се появи на пазара през юни месец тази година и ще има три версии - Sport, SE и GT. Френската автомобилна компания е вложила в тоз... вижте още »
Снимки: Peugeot обнови 407 с нов двигател Peugeot обнови 407 с нов двигател

През юли месец 2008 г. френската авто компания показа, че луксът и мощността са от значение - 407 като седан и комби бяха доста актуални и още са център на вниманието. Те излъчват стил, визия, елегант... вижте още »
Снимки: Достъпния Peugeot 206 Plus Достъпния Peugeot 206 Plus

Peugeot 206 Plus за разлика от 206 има леки козметични промени по интериора и екстериора и е достъпна за колкото е възможно повече хора. Интериора е проектиран внимателно, с ново табло и панели. ... вижте още »
Снимки: Заснеха Peugeot 408 преди официалната му премиера Заснеха Peugeot 408 преди официалната му премиера

Марка:
Модел:
Мощност:
Тип двигател:
Година(от):
Година(до):
Цена(от):
Цена(до):
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ
АВТО ОБЯВИ
Продавам Mr.

Продавам Mr.

Продавам Mr.